Política 26/08/2019

El Govern tornarà a destinar 300.000 euros al procés participatiu

Començarà aquest aquest dimarts vinent i finalitzarà el 23 de setembre

Carles Alonso
1 min
EL Ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres. / C. A.

Andorra la VellaEl Ministeri d'Ordenament Territorial amb el ministre Jordi Torres al capdavant ha presentat el procés participatiu pel 2019-2020 que tindrà una partida de 300.000 euros. Els objectius que es busquen amb aquesta iniciativa és, segons Torres "potenciar la participació ciutadana, que hi hagi una participació directa, millorar la comunicació entre la ciutadania i el Govern, i poder reflexionar sobre les necessitats generals".

Per a aquesta nova edició, els criteris que es portaran a terme per escollir les opcions participatives, segons ha indicat el ministre Torres, han de ser "que siguin de la competència del Ministeri d'Ordenació Territorial". El mateix ministre va posar exemples del que poden ser opcions per presentar, com són "estabilitzacions de mur, treballs de millora en adequació, treballs d'accessibilitat en centres escolars, semàfors, millores paisatgístiques, miradors".

El procés participatiu començarà el dimarts 27 d'agost fins al 23 de setembre. Les propostes s'hauran de fer via digital mitjançant el web de govern procesparticipatiu.ad o a l'ordinador de tràmits que se situarà especialment per l'ocasió.

Del 24 al 30 de setembre hi haurà la selecció de les propostes que es faran públiques el 3 d'octubre. El calendari de votacions s'obrirà el mateix dia 3 i es tancarà el dia 28 d'octubre. Les propostes amb més vots es donaran a conèixer el 31 del mateix mes d'octubre.

stats