Política 30/07/2019

Terceravia crea el comitè parroquial de la capital per "defugir el populisme"

La formació ha constituït també els òrgans de direcció d’Ordino, Encamp i Escaldes-Engordany

Ara Andorra
1 min
Josep Pintat. / ARXIU

Andorra la VellaDesprés d'anunciar la setmana passada la creació dels òrgans de direcció d'Ordino, Encamp, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, Terceravia ha explicat aquest dimarts els motius de la creació del comitè local d'Andorra la Vella. "Neix amb la voluntat d’impulsar una plataforma de treball constructiva, motivat pel neguit sobre el futur de la parròquia i està constituït per persones de diferents àmbits i sectors socioeconòmics amb l’objectiu de treballar pel progrés i benestar dels ciutadans", afirma la formació en un comunicat.

El partit liderat per Josep Pintat explica que treballa en un programa d’accions consensuades amb la ciutadania, amb una aposta "per la sostenibilitat i defugir el populisme". "Volem –continua– una parròquia moderna i dinàmica sense renunicar als orígens i que no exclogui cap segment de la població, ni territori, per la qual cosa vetllarem per la cohesió social i territorial de tots els nuclis de la parròquia."

Amb aquest esperit, diuen, "estem forjant les bases programàtiques d’una sèrie d’accions que volem impulsar i per aquesta raó animem a qualsevol persona interessada a participar en el projecte."

stats