Josep Pintat busca un pacte d'Estat per l'acord d'associació

"Tenim la intenció de tancar un document que tingui en compte les aportacions dels grups parlamentaris de terceravia i del Partit Socialdemòcrata", ha assegurat Espot

El president del grup parlamentari de  terceravia, Josep Pintat,  ha presentat aquest dimecres durant una reunió amb el cap de Govern, Xavier Espot, i del secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, un memoràndum sobre les relacions amb la Unió Europea. El principal objectiu de la trobada ha estat buscar un pacte d'Estat per l' acord d'associació. En aquest sentit, Espot ha assegurat la intenció de "tancar un document que tingui en compte les aportacions dels grups parlamentaris de Terceravia i del Partit Socialdemòcrata". 

Pintat ha definit aquest document com "un pas previ per marcar les línies i les voluntats polítiques que té el nostre grup parlamentari sobre les quals s’haurien d’establir els principis per negociar el pacte d’Estat amb el  Govern i, si hi ha lloc, amb la resta de forces polítiques". Espot ha assegurat als representants de terceravia que els hi donarà resposta. Per la seva banda, Pintat ha assegurat que la reunió amb Espot ha tingut en tot moment "un caire positiu".