Política 16/11/2017

Unió Laurediana continua donant suport als liberals

La formació ho ha decidit en una assemblea extraordinària aquest dijous a la matinada

ARA Andorra
2 min
Jordi Gallardo i Josep Pintat (Ld'A) amb Ladislau Baró (DA).

Sant Julià de LòriaL'assemblea extraordinària d'Unió Laurediana (UL) reunida aquest dijous de matinada a Sant Julià de Lòria ha decidit continuar donant suport a Liberals d'Andorra (LdA) i al grup parlamentari. La formació ha anunciat la seva decisió en un comunicat, on asseguren que treballaran, com sempre han fet, en benefici de país. Al mateix temps, manifesten la seva voluntat d'ajuntar esforços a fi d'encarar les properes eleccions nacionals defensant una idea de país, amb la constància i la seriositat que permet sumar per Andorra.

Així mateix, reiteren el total suport als seus representants a l'executiva nacional de Liberals d'Andorra i al grup parlamentari en les decisions que prenguin en l'exercici de les seves funcions. El comunicat acaba amb una declaració de principis que recorda que "seguirem donant total suport als representants d’Unió Laurediana en el sí del grup parlamentari i en el de l’executiva nacional de Liberals d’Andorra, recolzant les actuacions i decisions preses fins a la data d’avui i les que puguin prendre en l’exercici de les seves funcions".

La reunió de la formació de Sant Julià de Lòria es produeix després que el cap de Govern, Toni Martí, deixi la porta oberta a un acostament amb el sector liberal pròxim a Josep Pintat, ex-cònsol major de Sant Julià de Lòria i un dels homes forts d'Unió Laurediana. Al mateix temps, cal emmarcar aquest moviment en la pugna entre el sector Pintat i el de Jordi Gallardo per liderar Liberals d'Andorra.

Reaccions de Pintat

El president del grup parlamentari liberal, Josep Pintat, ha recordat que el grup és una coalició entre liberals, Unió Laurediana i independents i que el manifestat a través del comunicat emès confirma aquest fet. A més, ha afegit que la reunió d'ahir és un tret de sortida de cara als comicis generals i comunals per mirar de trobar "les millors solucions" i "organitzar-se". Precisament, quant a les eleccions, i al suport d'UL, no s'ha volgut pronunciar al·legant que no es pot voler saber el resultat d'un partit de futbol abans que se jugui i també ha insistit que en política "ni es trenca, ni s'empega ni s'ajunta", sinó que es "parla i es camina".

stats