Política 07/02/2018

Ld'A també demana que la Fiscalia actuï en l'afer de les possibles adjudicacions irregulars

Volen que s'aclareixin les eventuals responsabilitats que es puguin derivar d'una suposada adjudicació directa a familiars directes del cap de Govern

ARA Andorra
1 min
Dos dels consellers de Ld'A. / M. T.

Andorra la VellaL'executiva de Liberals d'Andorra ha acordat demanar a la Fiscalia la seva participació activa en l'afer de les suposades adjudicacions directes de contractes entre el Govern i familiars directes del cap de Govern. En un comunicat, el partit considera que cal la implicació del fiscal general de l'Estat per garantir "la integritat dels interessos de l'Estat i per esbrinar, amb total transparència, l'actuació del Govern i del seu màxim responsable".

Així, després de valorar la situació en la reunió de l'executiva d'aquest dimarts, demanen que el fiscal actuï d'ofici i en el més breu termini possible, per conèixer si s'ha vulnerat la llei. En cas que no es produeixi aquesta acció d'ofici, Ld'A posarà en marxa les accions que cregui necessàries per obtenir l'aclariment d'aquestes "preocupants pràctiques documentades" i les eventuals responsabilitats que se'n poguessin derivar, tant del cap de Govern com del mateix executiu.

stats