Política 07/07/2018

Lecornu assegura que la visita del copríncep francès a Andorra serà "remarcable"

Les qüestions ecològiques seran un dels temes centrals del desplaçament de Macron al Principat

Ana
1 min
Toni Martí i Sébastien Lecornu. / M. T. (ANA)

Andorra la VellaUn dels motius de l'estada que ha fet aquest dissabte a Andorra el secretari d'Estat de transició ecològica i solidaritat francès, Sébastien Lecornu, ha estat, com ha destacat ell mateix, preparar la visita que pròximament té previst fer el copríncep francès i president de la República Francesa, Emmanuel Macron.

De fet, Lecornu ha assegurat que les qüestions ecològiques ocuparan un lloc molt important en l'ordre del dia de la futura visita de Macron, que estava prevista per a aquest estiu però que finalment va ser posposada. A més, ha avançat que la visita serà de gran importància per als dos països i pels missatges que s'hi anunciaran. "No només vindrà, sinó que farà un desplaçament, us ho puc assegurar, que serà remarcat i remarcable", ha assegurat.

El secretari d'Estat no s'ha aventurat a posar una data de la visita del copríncep, ja que "és ell qui ha de decidir-ho", però ha assegurat que es produirà dins d'un termini de temps "prou ràpid". De fet, ha assegurat que Macron està molt vinculat amb la relació que França té amb Andorra i que així li ho va fer saber aquest divendres després del consell de ministres, abans d'iniciar el desplaçament cap al Principat.

stats