Política 08/10/2017

Els liberals volen controlar el projecte arquitectònic de The Cloud

El conseller Majoral afegeix que si es tracta d’un procés seriós no pot haver-hi variacions entre el pressupost estimatiu i l’adjudicat

Ara Andorra
1 min
El conseller general liberal Josep Mayoral. / Ld'A

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari Liberal, Josep Majoral, ha entrat una demanda d’informació a la sindicatura perquè des del ministeri d’Ordenament Territorial se li faci arribar el projecte arquitectònic amb el qual s’han realitzat els amidaments i el pressupost estimat de l’edifici The Cloud. L’objectiu d’aquest moviment és “seguir de ben a prop tots els aspectes constructius d’aquest edifici”, ha explicat Majoral en una nota de premsa enviada als mitjans.

El conseller general inclou en la demanda d’informació l’estat d’amidaments i pressupost estimatiu que el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va mencionar durant la darrera sessió de control al Govern, celebrada el passat 28 de setembre. Majoral remarca la importància d’aquesta demanda “per controlar que el projecte que es duu a terme coincideix amb el que actualment s’està anunciant”. El conseller liberal afegeix que “si es tracta d’un projecte i procés seriós no pot haver-hi variacions entre el pressupost estimatiu i l’adjudicat, és a dir, 34,5 milions d’euros”.

Majoral alerta al Govern que des del grup Liberal es vigilarà de prop tot el que envolta el projecte del The Cloud per garantir que no es disparen els costos finals de l’obra i perquè tot el procés claus en mà no perjudiqui el sector de la construcció.

stats