Política 01/11/2017

Liberals demana els números de la planta de cogeneració de FEDA

Per saber-ho, Majoral ha entrat a sindicatura una demanda d’informació perquè Govern li faci arribar la comptabilitat detallada

Ara Andorra
1 min
El conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Josep Majoral. / Liberals

Andorra la VellaEl conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Josep Majoral, vol conèixer de prop la comptabilitat de la planta de cogeneració de FEDA situada a Soldeu i que ara fa un any que es va posar en funcionament. La intenció és saber si la planta, la primera d’aquestes característiques que funciona a Andorra, és sostenible econòmicament. “És important conèixer si la instal·lació és viable i que no suposa una càrrega financera excessiva per FEDA” explica Majoral en un comunicat de premsa. La principal preocupació del parlamentari és “tenir la certesa que el projecte pot tirar endavant i que és, com a mínim, autosuficient econòmicament”.

Per saber-ho, el parlamentari ha entrat a sindicatura una demanda d’informació perquè Govern li faci arribar la comptabilitat detallada de la planta. Les dades econòmiques reverteixen especial importància, segons Majoral, perquè “des del Govern i FEDA es volen seguir implantant instal·lacions d’aquest tipus en altres indrets del país”.

stats