Publicitat
Publicitat

Liberals d'Andorra obté una segona parròquia amb la victòria a Sant Julià

Josep Majoral i Carine Montaner seran els consellers generals en representació d'aquesta parròquia

La llista de Liberals d'Andorra + Unió Laurediana ha guanyat la parròquia de Sant Julià de Lòria amb el 47,46% dels vots, un total de 1.088. Josep Majoral i Carine Montaner, tal com era previsible, seran doncs els consellers generals en representació d'aquesta parròquia. Demòcrates per Andorra ha obtingut 683 vots (29,79%), la coalició Junts 341 vots (14,87%) i Socialdemocràcia i Progrés 180 vots (7,85%). També hi ha hagut 183 vots en blanc i 39 nuls. La participació a aquesta parròquia ha estat de 70,06%.

Els candidats lauredians, Josep Majoral i Carine Montaner, han viscut la victòria a la seu d'Unió Laurediana, i poc després s'han traslladat a l'hotel Roc Blanc, a Escaldes-Engordany, on han manifestat el gust agredolç que els han deixat els resultats. Majoral ha lamentat que té "el cor partit, per la il·lusió d'haver guanyat Sant Julià i la desil·lusió de no haver pogut agafar el Govern, ens ha fallat Ordino, no ha pogut ser". No obstant això, ha reconegut que, pel que fa a Unió Laurediana, "és el que esperàvem", un resultat "molt positiu" amb gairebé el 50% dels vots.

Poc després el candidat electe ha assegurat que "farem una oposició constructiva i intentarem tirar endavant el nostre programa" i que quan paeixi els resultats i juri el càrrec començarà a treballar en una etapa que encara amb "molta il·lusió i ganes".

Etiquetes