Liberals renovarà l'executiva el 20 de juny

Durant el congrés ordinari també s'aprovaran canvis en el consell nacional

Liberals d’Andorra durà a terme el 20 de juny un congrés ordinari que ha de servir per renovar el comitè executiu nacional, que tal com estableixen els estatuts del partit s’ha de fer cada dos anys. Per tal de dur a terme aquesta renovació de càrrecs, l’executiva actual ha obert un període de presentacions de candidatures des d’aquest dissabte, 1 de juny, fins al dia 18 de juny. Les candidatures presentades passaran un procés de validació per comprovar que totes les persones proposades compleixen els requisits necessaris per ser escollides, és a dir, ser afiliats de Liberals d’Andorra i està al corrent de pagaments.

Tal com informen des de la formació política, les candidatures per al nou comitè executiu nacional poden contemplar tots o una part dels càrrecs que es recullen als estatuts del partit, és a dir, el de president, dos vicepresidents, secretari general, secretari d’organització, secretari de relacions internacionals, secretari de polítiques d’igualtat i tresorer. Si hi ha més d’un candidat per algun dels càrrecs, es procedirà a escollir-los per votació durant el congrés.

Un altre dels òrgans de govern de Liberals d’Andorra que es renovarà durant el congrés és el consell nacional que està format per tres membres de cada comitè parroquial i per 27 membres més que s’escolliran en una llista oberta.