Miró liderarà la llista de PS-L'A a Andorra la Vella

És propietari de Tag Systems i ha estat sempre relacionat primer amb ND i posteriorment amb els socialdemòcrates

El  PS  ja té  el  candidat que encapçalarà la llista parroquial conjunta amb Liberals a Andorra la Vella, una de les  circumscripcions  on socialdemòcrates i L'A confien  recuperar després d'alguns comicis en mans de DA,  però que tradicionalment ha estat un feu de socialdemòcrates i progressistes, ara en partits diferents.

Es tracta de Joaquim Miró, conegut empresari i un veterà de la política encara que des de fa molts anys va deixar la primera  línia . Miró va fer les primeres passes en política amb Jaume  Bartumeu  en l'etapa de Nova  Democràcia  ( ND ) i quan es va produir la ruptura interna dins del  PS  es va mantenir fidel a Pere López, encara que a  l'abril  del 2013 Miró es va donar de baixa del partit juntament amb Joan  Aràjol , Jordi Pujol i Josep Anton  Pantebre .

Miró, a més, és molt conegut perquè és el propietari d'una de les empreses més importants del país,  Tag   Systems , que produeix elements d'alta seguretat per a les transaccions de diferents sectors. Té operacions a Finlàndia, Polònia, Noruega, Rússia, Espanya, entre altres països europeus. Des del 1999,  Tag   Systems  dissenya, desenvolupa i produeix des de la seva seu a Andorra targetes de crèdit i dèbit i altres sistemes de pagament i identificació que després es distribueixen a més de 40 països. La companyia, a més, desenvolupa el seu propi programari per a la gestió d'aquestes funcions, a més d'assegurar el seguiment i seguretat dels processos. Miró també va participar en l'aventura de crear la companyia  Air  Andorra.

Miró té 57 anys. Va estudiar dret a França. Va ser cofundador de la Clínica Sant Vicenç d' Enclar  i el 1999 va posar en marxa  Tag   Systems . Va ser conseller de comú a Andorra la Vella, president de Nova Democràcia i vicepresident del  Festina  Andorra.