Macron destaca l’estratègia de reformes fetes per Andorra durant la presentació de credencials dels ambaixadors

Durant la seva intervenció, el copríncep francès ha encoratjat els diplomàtics dels diferents països a impulsar i reforçar la cooperació bilateral amb el Principat

El copríncep francès, Emmanuel Macron, ha expressat el suport de França a l’estratègia de reformes econòmiques i fiscals dutes a terme per Andorra, així com al procés de negociació per a un acord d’associació amb la Unió Europea.

Macron ha oficiat aquest dilluns la primera cerimònia de presentació de cartes credencials per part d’ambaixadors de diferents països acreditats a Andorra. Durant la seva intervenció, el copríncep francès ha encoratjat els diplomàtics dels diferents països a impulsar i reforçar la cooperació bilateral amb el Principat.

A la cerimònia, celebrada a l'Elisi, han estat presents la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, així com l'ambaixadora d'Andorra a França, Cristina Rodríguez. Han presentat credencials davant el copríncep els ambaixadors de Cambodja, Canadà, Suïssa, Perú, Bulgària, Països Baixos, Guatemala, Xipre, Qatar, Irlanda, Luxemburg, Finlàndia, Ghana, Egipte, Filipines, Panamà i Gabon.