Mortés suma a una llista “continuista” persones d’altres sensibilitats

El candidat a la reelecció a Ordino defensa que la corporació ha aconseguit revertir durant la darrera dècada una situació econòmica “complicada”

Una llista “continuista”, amb majoria de persones que ja han format part de la corporació els darrers quatre anys (liderada per ACO+DA), però que a la vegada suma persones d'altres sensibilitats que comparteixen un projecte per a Ordino. Així ha presentat la candidatura En Comú per Ordino el cap de la llista i actual cònsol de la parròquia, Josep Àngel Mortés, aquest dijous al migdia. Entre aquestes persones hi ha la liberal Eva Choy, número 2, que s’incorpora a aquest projecte “fruit de la bona entesa” que hi ha hagut tot el mandat amb la minoria, ha defensat Mortés.

El candidat a la reelecció ha defensat que la corporació ordinenca ha aconseguit revertir durant la darrera dècada una situació econòmica “ complicada”, i que ara toca acabar amb els projectes engegats el darrer mandat, com l’eixamplament de la Carretera General 3 fins a Arcalís, el camí ral o la potenciació de Casa Rossell. L’actual situació de coalició al govern beneficia la candidatura d’En Comú per Ordino en cas de victòria, ja que facilitarà les sinergies per seguir impulsant grans millores per a la parròquia, ha defensat Mortés. El candidat taronja ha celebrat haver configurat una llista amb persones amb experiència política, fet que “ens dona un plus respecte a les altres candidatures”.

Per la seva part, Choy ha refermat que es tracta d’una llista que suma esforços després d’haver treballat amb bona sintonia el darrer mandat, i que la voluntat és donar continuïtat a tot el que ja s’ha posat en marxa. A la presentació també hi ha assistit el número quatre de la llista, Eduard Betriu, la número vuit i membre de Progressistes SDP, Cristina Montoliu, i la número nou, Meritxell Rabadà.