Política 06/09/2019

Motí a Demòcrates per Minoves

Oposició a què l'exministre sigui nomenat ambaixador a Nova York

Joan Ramon Baiges
1 min
El president de la Liberal Internacional, Juli Minoves i el preident d'Ld'A, Jordi Gallardo. / LIBERALS D'ANDORRA

Andorra la VellaEl dia d'ahir va ser mogut per a la família liberal pel rebuig d'una part important de membres del partit i del Govern a què Juli Minoves sigui nomenat ambaixador a Nova York, ja que aquest era un dels punts de l'acord de Govern entre Demòcrates i Liberals, han explicat fonts demòcrates a aquest rotatiu.

Però l'oposició és tan gran que Xavier Espot ha hagut de recular i fe veure al ministre Jordi Gallardo que el nomenament de Minoves no és una opció en aquests moments perquè pot desestabilitzar el seu partit i donar força a un sector que continua sent crític amb l'aliança amb els liberals. Aquest sector, a més, considera que durant l'etapa de Minoves com a ministre d'Exteriors i Cultura amb Marc Forné i Albert Pintat es va transmetre una imatge de dispendi de diners públics i que el seu nomenament com a ambaixador provocar un descontentament en una part de la ciutadania.

Segons publica el Diari d'Andorra, els liberals han acceptat renunciar al nomenament perquè són conscients que donarà oxigen als partidaris d'evitar el pacte per a les eleccions comunals, situació que L'A vol evitar.

stats