Política 18/08/2019

El PS entra al Consell General un demanda d'informació sobre Avatel Telecom

Gili manifesta la intenció de fer un seguiment important

Ara Andorra
1 min
La consellera general del PS. / ARXIU ARA.

Andorra la VellaLa consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcatra, Rosa Gili ha presentat una demanda d'informació al Govern en referència a la companyia espanyola Avatel Telecom que va vendre el 37% de les seves accions, a l'octubre del 2017 a Andorra Telecom.

Gili manifesta la seva intenció de "fer seguiment" d'una operació que, segons la socialdemòcrata "va constituir una inversió de diners molt important".

Andorra Telecom va fer un pas més a la seva estratègia d'internacionalització a l'adquirir el 37 per cent de les accions de la companyia espanyola Avatel Telecom que presta serveis d'Internet, telefonia, televisió i emmagatzematge de dades amb una forta implantació a la Costa del Sol (Màlaga), la Costa Blanca (Alacant) i al Camp de Gibraltar (Cadis).

L'operadora de telecomunicacions, que tenia entre els seus clients molts residents estrangers establerts a la costa espanyola, disposava d'una xarxa troncal de fibra òptica de darrera generació de més de 220 km de llargada.

L'operació es va acompanyar, en el seu dia, d'un acord entre les dues parts que convertia Andorra Telecom en soci tecnològic de l'empresa espanyola de telecomunicacions.

stats