Política 05/03/2019

El PS demana donacions als simpatitzants

La formació recorda que el màxim que es pot aportar són 6.000 euros per persona i any

Ara Andorra
1 min
El cap de llista nacional del PS, Pére López. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaEl PS ha iniciat una campanya oberta de donacions adreçada als seus militants i simpatitzants, així com a la ciutadania en general, i en especial a les persones properes als ideals de la formació. Tal com ha informat el partit aquest dimarts a través d'un comunicat, l'objectiu de la iniciativa és aconseguir finançament per al funcionament de la formació i poder tirar endavant el projecte que es defensa, seguint la regulació marcada en aquest àmbit per la llei de partits polítics.

La campanya, que es difondrà mitjançant les xarxes socials, està destinada a finançar el PS a través de donacions individuals degudament registrades i efectuades per persones físiques. Sobre aquest punt, el partit ha recordat que el màxim que es pot aportar són 6.000 euros per persona i any i, a més, tal com marca la legislació, en tots els casos han de ser públiques.

Des de la formació es posa en relleu que, durant els darrers anys, el projecte socialdemòcrata ha crescut i, per tant, també s'han incrementat les seves necessitats, fet que motiva el llançament d'aquesta campanya. Per fer-les efectives s'ha obert un compte bancari i les persones que vulguin fer aportacions hauran de fer un ingrés indicant el nom, el número d'identificació fiscal, el seu domicili, la quantitat i la data.

stats