Política 27/06/2019

El PS impulsa un despatx per atendre els ciutadans

Cada setmana dos parlamentaris rebran les persones que vulguin expressar preocupacions o problemes

Ara Andorra
1 min
Roger Padreny, cinqué de la llista nacional del PS i Jordi Font, que ocupa la quarta posició. / M. R. F.

Andorra la VellaEl Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) encetarà la setmana vinent una nova iniciativa per fomentar la participació política de la ciutadania: el Despatx Obert. Cada setmana, dos parlamentaris del PS atendran les persones que es vulguin reunir amb ells per expressar preocupacions o problemes o bé per intercanviar opinions i idees. La primera cita tindrà lloc dimecres dia 3 de juliol.

Amb el Despatx Obert, des del PS es vol impulsar un nou mecanisme d’obertura i transparència de les tasques legislatives. Esdevindrà, doncs, un mitjà per atendre i escoltar les inquietuds, problemàtiques i propostes els ciutadans. Durant el juliol, està prevista la celebració de dues sessions, els dies 3 i 10, i reprendre’ls ja al setembre. Les reunions tindran lloc als despatxos del GPS a la seu del Consell General.

Així, cada setmana dos dels consellers generals del PS –Pere López i Judith Salazar el dia 3 i Rosa Gili i Roger Padreny el dia 10– estaran a disposició dels ciutadans entre les tres i les cinc de la tarda per atendre’ls. Qui estigui interessat a mantenir aquesta trobada –per cada persona serà de màxim 30 minuts–, haurà d’enviar un correu electrònic previ a la direcció despatxobert@psa.ad.

El conseller general socialdemòcrata Roger Padreny ha explicat que la voluntat d’aquesta iniciativa pionera a Andorra és “enfortir, millorar i fer eficaces les polítiques de participació ciutadana en tots els àmbits de la societat”, tot remarcant que es tracta d’una “transformació que volem que sigui realitat al final del mandat” i que respon a què “la ciutadania reclama noves eines de participació i no només dir la seva cada quatre anys”.

stats