Política 01/04/2019

Progressistes-SDP planteja la modificació de la Llei d'Ordenament Territorial

Roig i Naudi s'han reunit amb l'Associació de Propietaris de Terres d'Andorra

B. N.
1 min
Víctor Naudi i  Josep Roig (Progressistes-SDP) amb Jordi Font, Josep Duró, Peggy Cerqueda i Simó Duró de l'Associació de Propietaris de Terres d'Andorra (APTA). / B. N.

Andorra la VellaEls candidats de Progressistes-SDP, Josep Roig i Víctor Naudi, han exposat als representants de l'Associació de Propietaris de Terres d'Andorra (APTA) la seva intenció de modificar les lleis d'Ordenació del Territori i Urbanisme i de Competències Comunals.

Naudi ha dit que l'objectiu és donar seguretat jurídica. Així mateix, ha comentat, en referència a les competències dels comuns, que n'han de recuperar algunes de les que han perdut durant el govern de Toni Martí amb Demòcrates per Andorra (DA).

Durant la trobada amb l'APTA, que ha estat representada per Peggy Cerqueda, Josep i Simó Duró i Jordi Font, han pogut copsar les seves inquietuds i presentar les propostes de la formació progressista com ara l'establiment d'un índex de referència del preu del lloguer elaborat i actualitzat anualment per la Comissió nacional de l'habitatge, que segons Progressistes-SDP, s'ha de reforçar com a espai específic de reflexió, consulta, debat i assessorament.

Una altra de les propostes és la creació d'habitatges de gestió pública a la bora de Sales, a Santa Coloma, una iniciativa inspirada en l'esquema de la fundació Jovial, a Andorra la Vella.

stats