Política 27/02/2019

Rascagneres creu que Progressistes "menteix o no s'ha llegit la llei"

El presdent de la CASS recorda que la seguretat social està obligada a informar del contingut dels canvis i rebutja qualsevol interès partidista

Joan Ramon Baiges
2 min
El director de comunicació, el president del consell d'administració i la directora de la CASS, David Caubet, Jean-Michel Rascagneres i Joaquima Sol, durant la roda de premsa. / M. F.

Andorra la VellaEl president del consell d'administració de la CASS, Jean Michel Rascagneres, s'ha mostrat aquest dimecres molt molest i crític amb el comunicat de Progressistes-SDP en el qual se l'acusa d'actuar des de la seguretat social per afavorir els interessos electorals de DA.

Rascagneres, en declaracions a l'ARA Andorra, no entén la postura de Progressistes que, segons el seu parer personal, "només pot estar motivada perquè no s'han llegit la llei que van votar al Consell General, o bé menteixen descaradament".

L'advocat s'ha referit d'aquesta manera a les crítiques contra la seva persona per un comunicat on la CASS ha anunciat la modificació de les condicions d'accés a la pensió de viduïtat. "Es tracta de poder presentar a les electores i als electors una nova mesura adreçada a guanyar vots i a comprar, mai millor dit, voluntats", ha assegurat SDP.

El president de la parapública ha volgut desmentir qualsevol intent d'afavorir la candidatura de Xavier Espot: "Jo soc un servidor de l'assegurat i de ningú més i ho he demostrat en els anys que porto a la CASS", ha subratllat.

A més, ha volgut consolidar els seus arguments i ha fet referència a què la modificació de la llei (publicada al BOPA d'aquest dimecres) obliga a la seguretat social en una disposició transitòria que faci servir tots els mitjans al seu abast per donar a conèixer el contingut de la llei.

Rascagneres, que ha recordat que la llei va ser aprovada al Consell General amb el vot d'SDP, ha remarcat que l'únic que està fent el consell d'administració "és complir amb el mandat de la llei". També ha destacat que en campanya no tot s'hi val i ha lamentat que "un grup polític amb representació al Consell General faci un comunicat d'aquest estil"

stats