Política 28/05/2018

Reunió entre Ordeig i Martí per tractar temes d'interès comú

Entre d'altres aspectes, han abordat la qüestió de l'aeroport de la Seu

Ana
1 min
Un moment de la trobada entre el diputat del PSC al Parlament de Catalunya, i portaveu de Compromís X La Seu a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, Òscar Ordeig, i el cap de Govern, Toni Martí. / COMPROMÍS X LA SEU

Andorra la VellaEl diputat del PSC al Parlament de Catalunya, i portaveu de Compromís X La Seu a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, Òscar Ordeig, ha visitat aquest dilluns al matí el cap de Govern Toni Martí per tractar diferents temes referents a la relació entre Andorra i l’Alt Pirineu. Tal com han informat des de Compromís, durant aquesta trobada, s’han abordat diferents aspectes d'interès comú entre Andorra i l’Alt Pirineu, amb la intenció de continuar millorant "el desenvolupament econòmic i social d’ambdues zones".

Els temes tractats han girat al voltant de la sanitat; els treballadors transfronterers i la consolidació d’una col·laboració constant entre ambdós territoris; infraestructures, destacant l’aeroport i la instal·lació urgent del sistema GPS; i negociacions en les quals han d'intervenir el Congrés dels Diputats i el Parlament de Catalunya.

Durant la trobada, Martí i Ordeig s’han emplaçat per continuar els contactes i abordar conjuntament tots els temes que afecten els dos territoris.

stats