Política 05/12/2018

Roig liderarà el projecte progressista

El conseller lauredià encapçalarà la llista nacional d'SDP

J. R. B.
1 min
osep Roig i Jaume Bartumeu en roda de premsa / ARXIU ANA

Andorra la VellaMalgrat les especulacions dels darrers dies, Jaume Bartumeu no serà el cap de llista de Moviment Progressista-SDP. Així ho ha anunciat aquesta tarda el president del partit, que ha indicat que el lauredià Josep Roig serà el cap de llista. L'excap de Govern va informar-ne aquest dilluns a l'executiva del partit i aquest dimarts ha indicat que l'actual conseller de Cultura del comú de Sant Julià està disposat a agafar el lideratge.

De fet, la proposta ja havia estat presentada en un consell nacional, i si se segueixen les previsions Roig donarà el 'sí' oficial el dia 15 en aquest òrgan de direcció. Aquest dimecres SDP celebra una reunió per parlar del programa que, segons Bartumeu, girarà entorn de tres eixos: progressista, social i europeu.

Bartumeu ha elogiat l'experiència de Roig tant en la seva etapa a l'oposició com actualment formant part de l'equip de govern del comú lauredià. El líder progressista també ha volgut elogiar la seva fidelitat amb el Moviment Progressista, ja que va formar part del govern del PS i va deixar aquest partit quan es va produir l'escissió.

stats