Política 29/11/2019

Rubia creu que és l'única alternativa de govern a Escaldes-Engordany

El candidat de Terceravia ha assegurat que la seva prioritat és "la recerca del benestar i la seguretat de tota la ciutadania"

Ara Andorra
1 min
Jordi Rubia, candidat a cònsol major de Terceravia + Independents Escaldes-Engordany. / ANA

Andorra la VellaTerceravia + Independents d'Escaldes-Engordany ha presentat aquest divendres la seva candidatura, com a "única alternativa de govern" a la parròquia. Ho ha fet en un acte on han assistit els components de la llista parroquial a les eleccions comunals del pròxim 15 de desembre. El candidat a cònsol major de Terceravia + Independents, Jordi Rubia, ha explicat que "ens presentem perquè creiem en el nostre projecte i volem canviar la manera de governar la nostra parròquia".

D'altra banda, Rubia ha assegurat que són una candidatura diferent, que té com a prioritat "la recerca del benestar i la seguretat de tota la ciutadania, així com la revalorització de la part alta de la parròquia". La candidatura, ha anunciar Rubia, "està formada per candidats joves, que volen aportar el seu gra de sorra en aquest canvi, i altres amb més experiència". La candidatura escaldenca de Terceravia ha escollit la plaça de l’Esglèsia d’Escaldes-Engordany com a lloc simbòlic, "perquè volem demostrar les nostres prioritats, que és distribuir els esforços del comú arreu de la parròquia, de l’església en amunt, i no focalitzar-los únicament en la zona de Vivand", ha sentenciat Jordi Rubia.

Com a novetat, els candidats i candidates de Terceravia + Independents han anunciat que no faran el tradicional porta a porta, sinó que traslladaran les seves propostes a peu de carrer. Rubia ha conclòs assegurant que el seu programa "arribarà a totes les bústies de la parròquia, sense distincions, perquè volem que el nostre missatge arribi a tothom".

stats