Política 26/10/2017

SDP critica la política del comú d'Andorra la Vella en la higiene relacionada amb els animals

Lamenta la despesa que es fa amb les ampolles per ruixar les miccions i els tòtems

ARA Andorra
1 min
El conseller de Medi Ambient i Innovació d'Andorra la Vella, David Astrié, conversa amb Pere Balsa, de l'empresa E-zona, i amb Coral Bonín, de Bomosa, al costat del tòtem. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaEl comitè local d’Andorra la Vella de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra ha criticat la política que està seguint el comú de la parròquia al voltant de la lluita contra les miccions de gossos al carrer. D’aquesta manera, lamenten que des de la corporació comunal s’hagin “gastat” ja 6.000 euros en els tòtems E-can manifestant que “si funciona” s’ampliarà la proposta, la qual cosa, destaquen vol dir que no estan “segurs” que realment aquesta proposta pugui tenir èxit. També han criticat que la corporació hagi invertit 3.000 euros en comprar ampolles per ruixar les miccions, ja que creuen que hi ha altres alternatives.

Des d’SDP diuen que davant aquestes adquisicions constaten que “la majoria comunal de DA continua malbaratant els recursos públics”. Consideren, per tant, que d’una banda s’hauria pogut optar, enlloc de per ampolles per ruixar les miccions per convidar els ciutadans a reciclar altres ampolles. I pel que fa als tòtems, recorden que caldrà, a més dels diners ingressats en la compra, el manteniment i defensen que “no hi ha res millor” que els arbres per “facilitar a les mascotes” fer les seves necessitats.

Lamenten que des de la majoria comunal se “segueixi funcionant de forma descoordinada, atenent les ocurrències de cada departament” i que busquin “obtenir la seva quota de notorietat sortint a la premsa”. A més, creuen que “una vegada més es culpabilitza els ciutadans, en comptes d’aportar solucions”.

stats