Política 22/09/2019

El Sipaag demana informació sobre el nou gabinet tècnic del Ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut

El Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag) ha fet arribar una carta a la ministra de Funció Pública i Simplificació de l'Administració, Judith Pallarès, per demanar-li informació sobre el nou Gabinet Tècnic, Jurídic i de Planificació i Desplegament Estratègic del Ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut

Ara Andorra
1 min
La ministra de la Funció Pública i Reforma de l'Administració, Judith Pallarés. ANA.

Andorra la VellaEl Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag) ha fet arribar una carta a la ministra de Funció Pública i Simplificació de l'Administració, Judith Pallarès, per demanar-li informació sobre el nou Gabinet Tècnic, Jurídic i de Planificació i Desplegament Estratègic del Ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut. Es demana quantes persones el formen, com i quan s'han fet els processos de selecció, els criteris que s'han tingut en compte per accedir-hi, la descripció dels llocs de treball i les corresponents càrregues de feina i el nivell salarial del personal adscrit al gabinet, creat per decret el 12 de juny passat.

S'aprofita la carta per demanar també pel cessament com a coordinadora del Departament d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, de Mercè Pascual. Concretament es vol saber si gaudeix d'algun complement de responsabilitat addicional en l'àrea on es trobi actualment, i, en cas afirmatiu, què ho justifica. Igualment, es vol saber si hi ha d'altres casos de persones en la mateixa situació que rebin aquest tipus de complement després d'haver estat assignades a un lloc de treball dins de l'Administració.

stats