Política 05/12/2019

Terceravia aposta per la creació d'un departament de Recursos Humans al comú de Sant Julià

La formació també creu que s'ha d'invertir en la formació dels treballadors amb la voluntat que el ciutadà s'hi senti "reflectit"

M. P.
1 min
Els candidats de Terceravia + UL + Independents a Sant Julià, Josep Majoral i Mireia Codina. / M. P.

Sant Julià LòriaTerceravia + Unió Laurediana + Independents de Sant Julià de Lòria creu necessari la creació d'un departament de Recursos Humans al comú, ja que tal com ha afirmat aquest dijous el cap de llista de la formació, Josep Majoral, "les treballadores i els treballadors de l'administració són un factor clau per a la parròquia" i, a més, representen la "cara visible" de la corporació. Majoral vol que aquest departament creï un clima distès que faci que "el treballador estigui a gust" i que, a banda, "la ciutadania se senti reflectida" en aquestes persones.

D'altra banda, Terceravia també aposta per invertir en la formació dels assalariats, sempre pensant en el seu creixement individual i en un major tracte cap als lauredians. Així doncs, "parlem també de recuperar les taules de treball internes", tot cercant una "bona transversalitat interna dins de l'administració entre departaments" amb el mateix objectiu que la resta de propostes: que el ciutadà s'hi senti reflectit.

Majoral ha recordat que aquesta tarda està prevista una trobada amb els treballadors per traslladar-los-hi totes les propostes que la formació té previstes implementar si finalment es fa amb la victòria a les urnes el 15D.

stats