Política 04/07/2019

Terceravia vol més detalls sobre la construcció de la seu de la justícia

L'objectiu de la demanda d'informació és "tenir un rigor i control sobre la despesa" que es fa en aquest edifici

Ara Andorra
1 min
El conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Josep Majoral. / Liberals

Andorra la VellaTerceravia+Unió Laurediana+Independents vol saber més detalls sobre la construcció de la seu de la justícia. Per aquest motiu, el conseller general Josep Majoral ha entrat aquest una demanda d'informació a la Sindicatura per tenir-ne més detalls.

A l'escrit, Majoral ha demanat que l'executiu faciliti de manera detallada els pressupostos adjudicats i les partides destinades a la construcció del nou edifici, el detall dels imprevistos i canvis de materials, el pla d'obra on es reflecteixi el cost associat a la durada de les tasques, així com els contractes entre el Govern i totes les empreses adjudicatàries, tant pel que fa a la construcció, com pel projecte i direcció d'obra, tal com informen des de la formació a través d'un comunicat.

El conseller general de terceravia+Unió Laurediana+Independents ha explicat que l'objectiu de la demanda d'informació és "tenir un rigor i control sobre la despesa de la construcció de la nova seu de la justícia", en tractar-se "d'una de les obres més grans que està realitzant Govern i que a més compta amb un import elevat".

stats