Toni Martí es reunirà amb el primer ministre francès el pròxim 1 d’octubre

El cap de Govern i la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, participaran en la 73a assemblea general de Nacions Unides

El cap de Govern Toni Martí es reunirà amb el primer ministre francès, Édouard Philippe, el pròxim 1 d'octubre a l'hotel Matignon de París. Serà la primera trobada entre els dos mandataris des del nomenament de Philippe per part del president Emmanuel Macron, el maig de 2017.

En la trobada els dos polítics tractaran afers bilaterals, com les millores dels accessos per carretera entre els dos territoris i el seu finançament, el seguiment de l'acord entre les dues duanes per la lluita contra el contraban de tabac i per tractar la col·laboració i els acords en l'àmbit de l'impuls de la transició energètica, així com la cooperació transfronterera.

73a Assemblea General de Nacions Unides

El cap de Govern i la ministra d'Afers Exteriors Maria Ubach viatjaran a Nova York per participar en la 73a assemblea general de Nacions Unides. Del 24 al 28 de setembre aprofitaran l'estada per mantenir trobades amb diversos caps d'Estat i de Govern i ministres d'Afers Exteriors, en les reunions d'alt nivell fixades a l'agenda. La intervenció del cap de Govern a l'assemblea general està prevista pel divendres 28 de setembre, en el 25è aniversari de l'entrada d'Andorra a la institució i en el que serà el darrer discurs de Martí.