Política 03/06/2017

Torres es va assabentar de la construcció de la plataforma de Soldeu per la premsa

El cònsol major d'Encamp diu que els representants del Comú d'Encamp a Saetde entenen que la posició de Viladomat “és adequada i correcta”

Ana
1 min
El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres.  / ARXIU ANA

EncampEl cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, ha trencat el seu silenci al voltant de l’afer Grandvalria, malgrat que el Comú ja va emetre un comunicat a mitjans d’aquesta setmana. Torres ha explicat que s’ha assabentat de la construcció de la plataforma de Soldeu mitjançant la lectura de la premsa i no pas per la junta d’accionistes de Nevasa. El cònsol també ha indicat que els representants del Comú a Saetde entenen que la posició de Viladomat és "adequada i correcta", perquè mira pels interessos de la societat, i que ells també ho faran.

Malgrat això, Torres també ha indicat que “hem d’esperar que Vialdomat expliqui els motius que han provocat la seva decisió, i a partir d’aquí mirar de reconduir la situació”. Tot plegat ho ha explicat en declaracions a la RTVA.

Sobre la declaració d’interès nacional per part del Govern, el cònsol major indica que toca creure que “s’ha fet ben fet” i que en tot cas ja seran els tribunals els que s’hauran de pronunciar. Fa uns dies Viladomat va presentar un recurs per demanar la nul·litat del projecte perquè indica que les obres de la plataforma no es poden declarar d’interès nacional.

stats