Política 30/06/2019

Vela vol saber com s’ha finançat la remodelació de l’església de Sant Julià

Volen conèixer el procediment que s'ha seguit i si hi ha format part Patrimoni Cultural

Ara Andorra
1 min
La primera secretària i consellera general del PS, Susanna Vela, en una roda de premsa de la campanya electoral. / M. M.

Andorra la VellaTenint en compte que és un temple catalogat com a Bé d'Interès, la consellera del Grup Parlamentari Socialdemòcrata Susanna Vela ha formulat una pregunta oral per a l'executiu per aclarir quina ha estat la seva participació en la remodelació de l'església de Sant Germà i Sant Julià de Lòria, així com el paper de Patrimoni Cultural durant el procés. Aquesta es contestarà en la propera sessió de control, prevista per a l'11 de juny.

Les obres s'han enllestit després de cinc anys de treballs amb la instal·lació d'un mosaic en el presbiteri i capelles laterals, signats per l'artista Ivan

Per aquest motiu, vol saber "quines han estat les consideracions tècniques dels experts de Patrimoni Cultural per autoritzar aquestes obres de remodelació i la instal·lació del mosaic". També si l'executiu "participa econòmicament en aquest projecte o té intenció de fer-ho" i, en cas que sigui així, "quina és l'aportació econòmica i quines són les raons que ho justifiquen".

Des del

stats