Política 03/10/2017

Vives i Macron es reuniran a París el 16 d'octubre

El copríncep francès visitarà el Principat coincidint amb els actes de celebració del 25è aniversari de la Constitució

Ana
1 min
La fotografia oficial d'Emmanuel Macron i la que s'ha fet expressament com a copríncep d'Andorra / SOAZIG DE LA MOISSONNIÈRE

Andorra la VellaEls dos coprínceps d'Andorra, el francès i l'episcopal, es reuniran al Palau de l'Elisi a París el proper dilluns, 16 d'octubre. Així ho ha informat la representació del copríncep francès aquest dimarts. La trobada entre Emmanuel Macron i Joan-Enric Vives s'incriu dins del marc de les "freqüents relacions institucionals que mantenen els serveis dels dos coprínceps".

Durant la reunió entre Joan-Enric Vives i Emmanuel Macron està previst que els dos coprínceps tractin "temes institucionals i d'actualitat" sobre el Principat, ha informat la representació del copríncep francès. Per exemple, la propera visita a Andorra de Macron, que es farà coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la Constitució, aquest proper mes de març. Els dos caps d'Estat també tractaran les negociacions sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea que s'estan desenvolupant en l'actualitat.

stats