Vives s'acomiada del Consell Superior de la Justícia del quart mandat

El copríncep ha tingut un record i reconeixement pel qui fou vicepresident del CSJ fins la seva sobtada mort fa uns mesos: Jaume Sansa

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dilluns al Palau Episcopal al Consell Superior de la Justícia (CSJ), amb motiu de la seva renovació. El Consell Superior de la Justícia del quart mandat, encapçalat pel seu president, Enric Casadevall, està integrat per Antoni Aleix, Jordi Visent, Josep Maria Cairat i M. Carme Torres.

Vives ha agraït el servei inestimable que fa el Consell Superior de la Justícia com a òrgan de representació, govern i administració de la justícia, ja que garanteix la independència de la justícia al Principat d'Andorra i el seu bon funcionament. També ha tingut un record i reconeixement pel qui fou vicepresident del CSJ fins la seva sobtada mort fa uns mesos: Jaume Sansa.

El proper 13 de novembre prendran possessió els nous membres del Consell Superior de la Justícia pel cinquè mandat, que seguirà sent presidit per Enric Casadevall.