Política 26/03/2019

Zoppetti i González recullen els neguits d'Unió Proturisme

La principal demanda ha estat relacionada amb la manca d'ajudes ofertes per Andorra Turisme a nivell econòmic i publicitari

M. Pérez
2 min
Els candidats de Progressistes-SDP a la llista territorial d'Escaldes-Engordany, Elisabet Zoppetti i Marc Gonzalez, amb els representants d'Unió Proturisme. / M. P.

Escaldes-EngordanyEls candidats de Progressistes-SDP de la candidatura territorial d'Escaldes-Engordany, Elisabet Zoppetti i Marc González, acompanyats del número tretze de la candidatura nacional, Víctor Naudi, s'han reunit aquest dimarts al vespre amb els representants de la Unió Proturisme amb la voluntat de copsar les preocupacions que té la gent de la parròquia. Tal com ha confirmat Zoppetti, la idea principal dels candidats és intentar reunir-se amb les màximes associacions possibles que conformen el teixit associatiu de la parròquia per tal d'entendre la seva situació i, d'aquesta manera, poder implementar mesures que els puguin afavorir si finalment els progressistes acaben representant la majoria de la població al Consell General.

És per aquest motiu que Zoppetti, tenint en compte que Unió Proturisme "és una de les associacions més antigues que tenim" i que està en contacte amb el turisme, vol saber què és el que els preocupa a nivell parroquial i quines són les alternatives que es poden oferir, ja que "no tot s'acaba amb el Cirque du Soleil". A més, tot i que "segurament hi ha qüestions comunals", la candidata progressista s'ha mostrat convençuda de que també "hi ha situacions que es poden copsar des del Consell General". Per la seva banda, Naudi ha aprofitat la trobada per donar-se a conèixer com a candidats i traslladar als representants de l'associació els punts principals sobre els que es fonamenta el programa del partit.

Algunes de les inquietuds que ha transmès la presidenta d'Unió Proturisme, Maria Dolors Artuñedo, han estat relacionades amb les ajudes econòmiques, ja que "falta trobar sinèrgies" amb Andorra Turisme perquè tant sols reben ajudes del comú i, per tant, "moltes sortides no es poden fer" per falta de pressupost. A més, també han lamentat que la societat no col·labori més amb ells i no se'ls hi faci la mateixa publicitat que ells fan en les seves sortides fora d'Andorra. La resposta dels progressistes ha estat positiva i, segons Artuñedo, "no entenen com Andorra Turisme no col·labora" amb ells. Tot i això, els han assegurat que "és un problema fàcil de solucionar". D'altra banda, també ha manifestat que moltes nenes que en el seu moment van ser pubilletes, ara no poden accedir a ser pubilles "perquè no resideixen a Escaldes-Engordany".

stats