Política 28/03/2019

D'Acord vol crear un pla de manteniment de les infraestructures viàries

Puig exposa que s'ha d'evitar "el desgast" de les carreteres i garantir la seguretat de ciutadans i visitants

C. G.
1 min
El suplent de d'Acord a la llista a la capital, Toni Puig, i la número 2, Sílvia Ferrer, davant del pont de París d'Andorra la Vella./ C. G.

Andorra la VellaD'Acord considera que el manteniment d'infraestructures que es fa en l'actualitat no és suficient, motiu pel qual proposa crear un Pla nacional de manteniment d'infraestructures viàries, tal com ha explicat aquest dijous el suplent de la llista a la circumscripció de la capital, Toni Puig. Davant del pont de París d'Andorra la Vella, un dels elements que precisament hauria d'entrar en aquest pla, Puig ha defensat que s'ha d'evitar el "desgast" d'aquests elements viaris i dels "molts quilòmetres de carreteres generals i secundàries" que hi ha al país.

Aquest pla ha de millorar la mobilitat dels ciutadans però també ha de servir per donar "una bona imatge als visitants" que venen a Andorra, ha plantejat Puig. S'ha de fer amb visió "global" i definir prèviament quines són les que requereixen de més urgència per actuar-hi. Les intervencions s'encararan a fer-ne el manteniment, optimitzar espais i sobretot prevenció de riscos. És a dir, es farà especial incidència en què totes les infraestructures siguin segures.

Puig ha fet aquestes manifestacions acompanyat de la número 2 de la llista, Sílvia Ferrer.

stats