Política 02/08/2017

Admesa la demanda de la família Viladomat

Al·leguen que la declaració d'interès nacional no és legal

Ana
1 min
Els terrenys on es vol construir la nova plataforma, aquest dimecres al matí. / D. R. (ANA)

Andorra la VellaEl Tribunal de Batlles ha admès a tràmit la demanda presentada pels germans Joan, Cristina i Xavier Viladomat contra l’acord del Govern del 29 de març sobre la declaració com a projecte d’interès nacional de la construcció de la plataforma esquiables al peu de la pista de l'Avet de Soldeu i l’aparcament soterrat. Aquesta admissió a tràmit ha estat publicada aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) perquè s’hi puguin adherir les persones que tinguin interès en aquest assumpte.

Cal recordar que en un primer moment la família Viladomat va presentar un recurs que va ser desestimat pel Govern el 31 de maig, al·legant que aquesta declaració era conforme a la llei, i ja llavors van anunciar que durien el cas a la justícia.

A finals del mes de juny, els Viladomat van presentar la demanda contra aquesta declaració al·legant que es tractava d’un projecte “molt il·legal” ja que, en primer lloc, hauria d’haver estat redactat pel Govern i que no entrava dins els supòsits per a la declaració. Tal com va posar en relleu el soci majoritari de Saetde, Joan Viladomat, aquesta declaració va ser la que havia “fet vessar el got” perquè prengués la decisió de demanar la dissolució de la societat Nevasa.

stats