Política 13/03/2023

Els ambaixadors de deu països presenten les cartes credencials al copríncep episcopal

Han presentat les cartes credencials els ambaixadors dels Països Baixos, Eslovàquia, Japó, Sud-àfrica, Estònia, Kuwait, Alemanya, Bahrain, Algèria i Rússia

ARA Andorra
1 min
Lliurament de còpies d'estil per part de l'embaixador d'Eslovàquia, Juraj Tomaga, a la ministra en funcions Maria Ubach.

Andorra la VellaEls ambaixadors de deu països acreditats a Andorra han presentat aquest dilluns les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. L’acte, que també ha comptat amb la presència de la ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach, s’ha celebrat al llarg del dia d’avui al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell. Han presentat les cartes credencials els ambaixadors dels Països Baixos, Eslovàquia, Japó, Sud-àfrica, Estònia, Kuwait, Alemanya, Bahrain, Algèria i Rússia.

En paral·lel, també aquest dilluns Ubach ha mantingut diferents reunions amb els ambaixadors acreditats a Andorra d’Eslovàquia, Bahrain, Alemanya, Algèria i Rússia i ha rebut les seves còpies d’estil. Durant els pròxims dies està previst que la ministra en funcions es trobi i rebi les còpies d’estil dels ambaixadors dels Països Baixos, Japó, Kosovo, Estònia i Sud-àfrica.

stats