Política 06/02/2019

AN Detectius nega haver fet cap investigació de corrupció relacionada amb el Govern

L'agència confirma que no han rebut cap sol·licitud per part de la policia, Batllia o Fiscalia, tal com s'ha publicat "falsament"

M. Pérez
1 min
Comunicat adreçat als mitjans per part de l'agència AN Detectius. / AN Detectius

Andorra la VellaAN Detectius, l'empresa que suposadament hauria tret a la llum trobades entre l'empresari Gilbert Montané i el cap de Govern, Toni Martí, perquè Jocs obtingués la llicència del casino mitjançant suborns, ha desmentit aquest dimecres, a través d'un comunicat, les informacions publicades en diversos mitjans de comunicació que confirmen aquest assumpte.

Des de l'agència de detectius s'ha informat que "no hem realitzat cap investigació relacionada amb casos de corrupció que afectin membres de l'actual Govern". A més, han confirmat que "a data i hora d'avui, no hem rebut cap sol·licitud per part del Cos de Policia, Batllia o Fiscalia, com s'està publicant falsament". Tot i això, han deixat clar que "quedem sempre a la disposició dels òrgans competents com ho hem fet sempre".

Per finalitzar el comunicat, l'agència ha posat en relleu que "ens reservem les accions judicials adients per preservar el nostre honor i professionalitat contra aquells que actuïn contra nosaltres o els interessos dels nostres clients", ja que s'han definit com a "víctimes" d'aquesta situació. Tanmateix, han negat que mai hagin "gravat ni publicat les converses que han sortit publicades". Així mateix, davant la voluntat de poder parlar amb el detectiu que hauria portat aquest cas, l'agència ha comunicat la decisió de "protegir el nostre nom i el de qualsevol detectiu que surti publicat".

stats