Política 19/02/2022

Andorra i Kènia estrenyen llaços diplomàtics

ARA Andorra
1 min
L’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, i l’ambaixador de Kènia a Espanya, Richard A. Opembe, han signat aquest dimecres a Madrid l’establiment de relacions diplomàtiques entre els dos països.

Andorra la VellaL’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, i l’ambaixador de Kènia a Espanya, Richard A. Opembe, han signat aquest dimecres a Madrid l’establiment de relacions diplomàtiques entre els dos països. La signatura s'inscriu en la voluntat dels dos països d'impulsar lligams de cooperació en els àmbits polític, econòmic, i cultural que s'inclouen en la Convenció de Viena del 1961 sobre relacions diplomàtiques i els principis i normes fonamentals de la Carta de les Nacions Unides i del dret internacional.

Així mateix, segons ha indicat aquesta semana el ministre portaveu, Eric Jover, també respon a la intenció d’aquest país africà de poder acreditar la seva ambaixada a Andorra, procediment que no es pot encetar sense haver establert prèviament lligams diplomàtics de manera oficial. Els dos països han mostrat també interès en poder intercanviar experiències en l’àmbit del turisme i del multilateralisme, entre altres.

stats