L'A assenyala l'empresa distribuïdora perquè hagin arribat programes abans de l'inici de campanya

Al llarg d'aquest dissabte diversos electors d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han començat a rebre cartes de Liberals i d'Acord om es demana el vot

Aquest dissabte, un dia abans de l'inici de la campanya electoral, diversos electors han començat a rebre a les bústies de casa programes electorals de Liberals d'Andorra (L'A) i cartes demanant el vot, així com també de d'Acord. Poques hores després que comencessin a sorgir diversos missatges a les xarxes socials queixant-se per aquest fet, liberals ha fet arribar un comunicat de premsa per deixar ben clar que la distribució abans del període previst ha estat un error de l'empresa encarregada de fer-ho. “Les instruccions donades a l’empresa distribuïdora han estat, sempre i en tot moment, d’iniciar la distribució diumenge 24 de març, a partir de les 12.00 h, coincidint amb l’inici de la campanya electoral”, recull el comunicat.

Malgrat que la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum en cap moment imposa un període concret per enviar els programes electorals en la carta que també ha arribat als domicilis L'A demana el vot per la seva formació, requisit que està estrictament restringit al període de campanya electoral. Per aquest fet, Liberals d’Andorra ja s’ha posat en contacte amb l’empresa distribuïdora perquè aturi immediatament el repartiment.

Les xarxes s'han fet ressó de l'enviament de programes electorals.