Política 07/05/2024

Astrié subratlla la necessitat d'equipar càmeres de seguretat als aparcaments de la parròquia

El cònsol major, Sergi González, té previst mantenir converses amb la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, per abordar la qüestió

Joel Picón
1 min
David Astrié, actual oposició d'Andorra la Vella

Andorra la VellaDavid Astrié, membre de l'actual oposició al Comú d'Andorra la Vella i representant de Demòcrates, ha expressat la seva preocupació després dels recents actes vandàlics que han tingut lloc al pàrquing Centre Ciutat de la capital.

"Aquests vandalismes ja els vam tenir nosaltres. Vam encomanar als tècnics del comú la col·locació de càmeres a dins de l'aparcament Prat de la Creu. Penso que no es va tirar endavant quan van entrar els nous. En qualsevol cas, donar el suport al Comú per emprendre qualsevol acció que, en primer lloc, censuri aquests actes, i en segon lloc, repari tots els danys causats en espais públi cs", ha declarat Astrié.

El Comú d’Andorra la Vella ha interposat una denúncia davant de la Policia pels actes vandàlics ocorreguts aquest cap de setmana, els quals han afectat especialment l'aparcament Centre Ciutat.

El cònsol major, Sergi González, té previst mantenir converses amb la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, per abordar la qüestió i prevenir situacions similars en el futur.

Amb els responsables dels fets ja identificats, el Comú confia que la justícia actuarà amb diligència per mantenir la seguretat i la tranquil·litat a la parròquia. A més, es reforçarà la vigilància amb nous recursos humans i s'instal·laran més càmeres de seguretat al pàrquing Centre Ciutat per prevenir futurs incidents.

stats