Política 06/03/2022

Auditories energètiques als edificis comunals d'Ordino

La corporació també farà les anàlisis de superfícies i d'aigua de diferents zones del CEO

ANA
1 min
Una imatge del comú d'Ordino. / COMÚ D'ORDINO

OrdinoOrdino farà auditories energètiques als edificis del comú. Segons informen des de la corporació, els treballs venen motivats per la voluntat de complir amb l'exemplaritat de l'administració en totes les mesures, accions i projectes, en el marc del desenvolupament de la llei de transició i eficiència energètica.

Per aquest motiu, aquest dimecres va sortir publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) que el comú convocava un concurs públic per a la realització d'aquests treballs tècnics a tots els edificis comunals. Les empreses i persones interessades poden presentar les seves propostes fins al proper 1 d'abril al Servei de Tràmits.

D'altra banda, el comú també va convocar un concurs per contractar una empresa per fer les anàlisis de superfícies i d'aigua de diferents zones del Centre Esportiu d'Ordino (CEO), ja que aquests treballs són d'obligat compliment segons el reglament de piscines públiques. En aquest cas, els interessats també poden presentar les propostes fins al proper 1 d'abril.

stats