Política 19/03/2024

Bartumeu carrega contra la figura de Landry Riba per la campanya de l'Acord: "No ha de ser la cara visible"

L'ex cap de Govern, Bartumeu, ha expressat la seva preocupació pel risc d'encarar malament el referèndum

ARA Andorra
1 min
Imatge de l'entrevista a Jaume Bartumeu

Andorra la VellaA una entrevista al programa 'Avui Serà un Bon dia' d'RTVA, l'excap de Govern d'Andorra, Jaume Bartumeu, ha expressat la seva opinió sobre el referèndum en curs. Amb relació al 'no', Bartumeu ha declarat que Xavier Espot "no hauria de dimitir", destacant la necessitat de mantenir la cohesió governativa. A més, ha suggerit que Landry Riba, el negociador d'Andorra, no hauria de ser la cara visible del procés.

Bartumeu ha expressat la seva preocupació pel risc d'encarar malament el referèndum, argumentant que vincular-ho podria provocar una reacció adversa de l'electorat. Ha subratllat la importància de mantenir una campanya no associada al Govern per evitar desviar el sentit de la votació.

En relació a les professions liberals, Bartumeu ha destacat els beneficis potencials de l'acord, especialment per als joves advocats, que podrien tenir noves oportunitats laborals. Ha enfocat l'acord com a un pacte d'estat i país, més enllà de les fraccions governamentals.

Finalment, l'ex cap de Govern ha abordat la dinàmica del partit opositor, Concòrdia, assenyalant dues tendències: una més reflexiva, representada per la fracció laurediana, i una altra més intransigent, liderada pel president del grup parlamentari, que s'oposa rotundament al referèndum.

stats