Política 03/12/2019

Bartumeu participa en un acte electoral a San Marino

El míting en el qual intervindrà s’emmarca dins la campanya del partit polític Elego

Ara Andorra
1 min
El cartell electoral. / SDP

Andorra la VellaEl president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, participa aquest dimarts a la nit en un acte públic de debat sobre els petits estats que se celebra a la localitat de Borgo Maggiore de la República de San Marino. Aquesta república celebra eleccions generals diumenge vinent, dia 8 de desembre.

L’acte en el qual intervindrà el president de Progressistes-SDP s’emmarca dins la campanya electoral del partit polític Elego, moviment del centre-esquerra progressista de San Marino.

La reunió pública té com a convidat especial l’excap de Govern Jaume Bartumeu, que farà una exposició inicial sobre la seva visió del futur dels petits estats, les seves relacions i les oportunitats de desenvolupament que s’obren en la perspectiva de l’establiment d’un acord d’associació amb la Unió Europea.

En l’acte també intervindran els consellers (diputats) Giovanna Cecchetti i Tony Margiotta i el portaveu del moviment Elego i expresident del Partito dei Socialisti e dei Democratici de San Marino, Francesco Morganti.

stats