Política 11/06/2019

Bartumeu i Roig mantindran el lideratge amb el suport de cares noves

Els militants demanen una combinació de noves incorporacions amb els fundadors

Joan Ramon Baiges
1 min
El candidat i el president de Progressistes-SDP, Josep Roig i Jaume Bartumeu, durant una roda de premsa. / M. M.

Andorra la VellaL'assemblea general de Progressistes-SDP aprovarà aquest dissabte amb tota probabilitat que Jaume Bartumeu i Josep Roig liderin la nova etapa de partit després dels mals resultats electorals a les passades eleccions generals. El primer seguirà com a president i el segon com a secretari d'organització i, segons fonts de la formació, la decisió, que ja està adoptada, s'ha fet després de la demanda d'una majoria dels militants i amb la condició que es conformi un equip amb representació dels fundadors d'SDP però que més de la meitat estigui integrat per "nous companys i companyes que van participar a les candidatures del 7 d'abril passat".

Les mateixes fonts han indicat que s'ha demanat a Bartumeu que es mantingui al capdavant per "assegurar certa transició d'una manera ordenada".

Dissabte que ve tindrà lloc la votació, tot i que el termini per presentar candidatures finalitza divendres vinent al matí. En aquesta assemblea no s'abordarà la possibilitat de concórrer a les eleccions comunals de finals d'any, una decisió que s'haurà de discutir en l'assemblea general prevista per al mes de setembre.

stats