Política 30/09/2019

Calvó es reuneix amb la ministra en funcions de Transició Ecològica a Madrid

La trobada ha servit per intercanviar impressions sobre la Conferència Iberoamericana de ministres de Medi Ambient que organitza Andorra el 2020

Agència Ana
1 min
La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i el director general de FEDA, Albert Moles, durant la seva estada a l'Electric Days de París. / Fernando Pérez (EFE)

MadridLa ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, el secretari d'Estat Marc Rossell i el director general de FEDA s'han reunit aquest dilluns a Madrid amb Teresa Ribera, ministra de la Transició Ecològica en funcions d'Espanya per intercanviar impressions sobre la Conferència Iberoamericana de ministres de Medi Ambient que es farà a Andorra el 2020. Calvó ha volgut remarcar la voluntat del Govern de dotar de més dimensió mediambiental la tasca de l'executiu, sobretot en els treballs de la propera cimera.

El pròxim mes de novembre, Andorra acull la reunió ministerial de la Xarxa Iberoamericana d'Oficines del Canvi Climàtic (RIOCC) i l'any vinent la reunió dels directors de l'aigua. Totes dues trobades s'organitzen conjuntament entre el Principat i Espanya. Finalment, la ministra també ha destacat la bona relació entre els dos estats i ha posat en relleu la bona entesa pel que fa a la resta de dossiers mediambientals, en àmbits com ara la biodiversitat, la gestió dels residus i la transició energètica.

stats