Política 08/12/2019

Camp promet un treballador al comú per fer un seguiment dels padrins en situació de vulnerabilitat

Canillo compta amb més de 180 persones que tenen més de 75 anys, un 25% més que fa cinc anys, recorda el candidat de Demòcrates

Marc R. Fort
2 min
Francesc Camp amb els padrins de Canillo. / M. R. F.

CanilloEl cap de llista de Demòcrates + Independents a Canillo, Francesc Camp, ha destacat que en cas de guanyar les eleccions comunals destinarà a una persona per tal que realitzi tasques de supervisió a aquelles persones que a causa de la seva situació "siguin més vulnerables i hagin perdut la seva autonomia". Aquestes declaracions les ha dut a terme en la visita que Camp ha realitzat aquest diumenge al casal dels avis. Per Camp, "la gent gran és una part molt important de la parròquia canillenca" i en aquest sentit, cal recordar que avui dia, Canillo compta amb més de 180 persones que tenen més de 75 anys, un fet que suposa un increment d'un 25% respecte fa cinc anys, tal com ha manifestat Camp.

Pel que fa a les persones actives, Camp ha destacat que dins del seu programa també hi ha un racó per a ells que va vinculat directament amb les persones joves. Una d'aquestes activitats consistirà a què els padrins expliquin als joves les seves vivències, com era abans la parròquia de Canillo i també quines són les tradicions que han desaparegut. A banda, també ha posat sobre la taula tot un seguit de propostes per tal que l'envelliment dels padrins sigui el més positiu possible, mitjançant exercicis físics i de memòria.

Camp també ha destacat, i de fet així surt reflectit en el programa electoral, la continuïtat del programa Ciutadà Observador, una iniciativa que té com a objectiu principal que la gent gran de la parròquia detecti sobre el terreny desperfectes en les instal·lacions i infraestructures públiques i fer-ho arribar al comú.

La polèmica del mur d'escalda, fruit d'una coincidència

Camp també s'ha referit a la polèmica sobre unes suposades obres que s'estaven duent a terme al mur d'escalada de Canillo un dia després que Objectiu Comú anunciés que en cas de guanyar les eleccions, tornarien a habilitar el mur d'escalada, descrivint-lo com un "atractiu turístic desaprofitat i en una situació lamentable d'abandó". En aquest sentit, Camp s'ha defensat assegurant que no s'havia iniciat cap mena d'obra en la infraestructura, sinó que era "una simple tasca de manteniment que estava programada a l'agenda del comú des de feia temps".

stats