Política 30/09/2019

Camp liderarà la llista demòcrata a Canillo

L'exministre accepta la petició de la comissió electoral

Joan Ramon Baiges
1 min
El ministre de Turisme, Francesc Camp, en un moment del balanç de l'Andorra Shopping Festival dut a terme aquest dimarts. / M. P. (ANA)

Andorra la VellaFrancesc Camp és el primer candidat oficial per Demòcrates per a les eleccions comunals del 15 de desembre, com ell mateix ha confirmat a l'ARA i també a través del seu compte a Twitter. Qui va ser vuit anys ministre de Turisme amb Toni Martí va acceptar diumenge a la nit la proposta per liderar la llista de Canillo, que de moment és l'única que és segura. Camp ha explicat que la setmana passada es va constituir una comissió electoral i que aquest diumenge va decidir donar el 'sí' a la petició dels seus companys de partit de liderar la candidatura.

L'exministre és conscient que Canillo és un feu de DA i que no té l'obligació forçosa de buscar aliances, però s'ha mostrat "obert i dialogant" a parlar amb tothom, tot i reconèixer que els liberals "tenen molt poca implantació en aquesta circumscripció i tampoc sé qui és la cara visible d'ells". En les darreres eleccions comunals els canillencs només han pogut votar una sola llista. Camp és conscient que si es repeteix la situació s'haurà "d'engrescar la gent a anar a votar perquè farà més mandra i perquè el vot blanc és un vot de càstig"; per tant, "m'ho agafaré amb el mateix entusiasme que si hi hagués una altra llista rival".

De moment, Camp s'estima més no parlar de propostes concretes perquè també s'han d'abordar amb el partit els projectes transversals, però té clar que les persones que l'acompanyin a la candidatura han de tenir "una mínima adhesió a les propostes de Demòcrates, per molt que moltes de les accions seran de caràcter local i encarades a la parròquia".

stats