Política23/06/2020

Campanya digital amb motiu del Dia internacional de l'orgull LGTBIQ+

Impulsada per Govern

Ana

Andorra la VellaAmb motiu del Dia internacional de l'orgull LGTBIQ+, el ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, i la secretaria d'Estat d'Igualtat i Participació Ciutadana, juntament amb l'associació Diversand, han organitzat per aquest any una campanya de sensibilització en format digital a conseqüència de l'emergència sanitària.

L'objectiu de la iniciativa, que se celebra anualment cada 28 de juny, és donar visibilitat i fomentar la tolerància social i la igualtat efectiva de les lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i altres orientacions sexuals o identitats de gènere. Així doncs, des del 23 de juny es difondrà a través de les xarxes socials un vídeo musical elaborat pel Govern i Diversand en el qual es visualitzen les paraules d'amor, igualtat, comunitat, respecte, empatia, diversitat i llibertat.

Cargando
No hay anuncios

Aquesta iniciativa estarà acompanyada de la distribució, en espais sensibles, d'uns adhesius commemoratius, elaborats per l'àrea de Polítiques d'Igualtat, que lluiran els colors representatius de la bandera LGTBIQ+.