Política 23/06/2020

Campanya digital amb motiu del Dia internacional de l'orgull LGTBIQ+

Impulsada per Govern

Ana
1 min
La plaça Coprínceps va acollir l'any passat la primera PRIDE d'Andorra

Andorra la VellaAmb motiu del Dia internacional de l'orgull LGTBIQ+, el ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, i la secretaria d'Estat d'Igualtat i Participació Ciutadana, juntament amb l'associació Diversand, han organitzat per aquest any una campanya de sensibilització en format digital a conseqüència de l'emergència sanitària.

L'objectiu de la iniciativa, que se celebra anualment cada 28 de juny, és donar visibilitat i fomentar la tolerància social i la igualtat efectiva de les lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i altres orientacions sexuals o identitats de gènere. Així doncs, des del 23 de juny es difondrà a través de les xarxes socials un vídeo musical elaborat pel Govern i Diversand en el qual es visualitzen les paraules d'amor, igualtat, comunitat, respecte, empatia, diversitat i llibertat.

Aquesta iniciativa estarà acompanyada de la distribució, en espais sensibles, d'uns adhesius commemoratius, elaborats per l'àrea de Polítiques d'Igualtat, que lluiran els colors representatius de la bandera LGTBIQ+.

stats