Política 13/12/2019

Carmona i Gili fan una crida a superar "les enveges" entre la capital i Escaldes-Engordany

Les dues candidatures socialdemòcrates exposen la voluntat de treballar conjuntament

M. F.
1 min
Les candidatures del PS+I d'Escaldes-Engoradny i d'Andorra la Vella al carrer de la Unió juntament amb consellers de les dues parròquies. / M. F.

Andorra la VellaLes candidatures del Partit Socialdemòcrata+Independents a la capital i Escaldes-Engordany han volgut materialitzar aquest darrer dia de campanya electoral la voluntat de treballar conjuntament si totes dues guanyen les eleccions del proper diumenge. “No estem d’acord amb les enveges” que creuen que hi ha hagut entre les dues parròquies fins ara, ha destacat la cap de llista a Andorra la Vella, Dolors Carmona, afegint que es poden fer “moltes coses junts”. “Unint-nos podem fer activitats i projectes molt més interessants”.

Les dues candidatures s’han reunit, juntament amb consellers de les dues parròquies, al carrer de la Unió. “Hem de poder fer projectes conjuntament sense fer-nos la competència”, ha remarcat la cap de llista per Escaldes-Engordany, Rosa Gili. “La unió fa la força”, ha emfasitzat, afegint que si els ciutadans els fan confiança diumenge que ve treballaran de manera conjunta i uniran esforços “perquè les dues parròquies vagin bé i el país també”.

“Entenc que la rivalitat ens fa perdre força”, ha remarcat Gili, incidint en el fet que cal que hi hagi accions conjuntes ajuntant tant recursos humans com econòmics. Tot i que no hi ha cap projecte concret que hagin exposat, la cap de llista per Escaldes-Engordany ha remarcat que se'n poden estudiar diversos i ha emfasitzat que treballar conjuntament permetrà que es pugui disposar de més mitjans en lloc que cadascú faci el seu projecte pel seu compte. En definitiva, ha incidit, es podrà fer “el projecte més gran”.

stats