Política 01/12/2019

CC o la lluita contra l'abstenció i el vot en blanc

Olga Molné i Eva Sansa aposten pel lema 'Seguim endavant'

Ara Andorra
1 min
Les dues candidates, aquest diumenge en l'enganxada de cartells. / CIUTADANS COMPROMESOS

Andorra la VellaLa cursa electoral a la Massana per a les eleccions comunals del proper 15 de desembre ha començat aquest diumenge al migdia a la parròquia. En aquesta ocasió, a diferència dels anteriors comicis comunals, només hi ha una candidatura, que està integrada per Ciutadans Compromesos (CC), Demòcrates (DA) i Liberals d'Andorra (L'A). Per això, l'única incògnita de la nit electoral serà escatir si la candidatura de CC és capaç de superar en vots l'abstenció i el vot en blanc.

La llista està encapçalada per l'actual cònsol menor, Olga Molné, que fa tàndem amb Eva Sansa. "Volem construir la Massana amb l’ajuda de tothom i per això volem que tothom s’hi impliqui, perquè sense la gent el nostre projecte i la nostra feina no té cap sentit, així que el que farem és comunicar molt bé tot el que volem fer i així que la gent se senti implicada i ens doni suport", ha afirmat Molné.

Durant l'enganxada de cartells d'aquest migdia, que s'ha fet en un dels llocs més emblemàtics de la parròquia –davant de l'hostal Palaques–, les dues caps de llista han comptat amb el suport de l'actual cònsol, David Baró, que no es pot tornar a presentar perquè ja ha complert dos mandats al capdvant del comú. El lema de campanya de la candidatura és 'Seguim endavant'.

stats